For Atleten

Atleten /enkeltutøveren

Visste du at alle typer av Atleter, på alle nivåer og I alle idretter kan få sponsorat? Du trenger ikke være «nummer en» for å bli sponset. Men å bli sponset kan hjelpe deg til å nå dine mål og utvikle deg som utøver og atlet.

Sponsorat kan lette finansielle utfordringer
Slik at du kan fokusere mer på og fortsette din idrettskarriere

Sponsorat skaper flere muligheter
Et sponsorat leder ofte til flere sponsorat og kan gi deg mange verdifulle kontakter og skape potensielle karriere muligheter etter idrettskarrieren.

Sponsorat er lik vekst for din profil
Interessen rundt deg øker gjennom supportere, reklame og nettverk.

Sponsorat gir styrket mental verdi
Å føle at du satser for noen og har noen I ryggen kan gi deg en styrket selvfølelse, være motiverende og pushe deg til å ta steget videre.

Sponsormegleren hjelper deg

Sponsormegleren har tro på at noen av de mest verdifulle utøverne for bedrifter ikke nødvendigvis er de mest berømte. Men du må være villig til å gi noe for å få noe.

Å sende ut søknader og å prøve å overbevise potensielle sponsorer om at du er verdt satse på, kan være både tidkrevende og vanskelig. Usikre og muntlige avtaler kan være frustrerende og skape mye hodebry. Får jeg hva jeg er lovet eller lever jeg opp til sponsorens forventninger?

Sponsormegleren vil hjelpe deg finne gode sponsorat og samarbeidspartnere
Arrangere møter
Sikre skriftlige og klare kontrakter
Lede deg igjennom etableringsfasen
Oppfølging av sponsoratet 

Sponsormegleren er din “Game Plan” for suksess. Vi vil hjelpe deg i hvert steg på veien for å få tak I, ivareta og opprettholde verdifulle sponsorat.