Visjon

Vi mener sponsorat er og skal være “personlige” og tror på fysiske møter. Det handler om å gi og ta. Det er derfor viktig for oss å finne de riktige menneskene med integritet, ambisjoner, mål og positiv energi, som er villig til å gi noe for å få noe.

Misjon

Vi skal være ekspertene der kommersielle interesser og idrett møtes. Skape merverdi mellom idretten og bedrifter ved å matche riktige partnere basert på deres ønsker, behov og mål. Vi skal profesjonaliser, effektivisere og lette søknads- og etablerings prosessen, samt tilby oppfølging av etablerte sponsorat. Alt slik at du kan fokusere på arbeidet ditt, samtidig som du får mest mulig ut av samarbeidet/sponsoratet.

Ambisjon

Vårt mål er derfor å gi deg verdifulle og meningsfulle samarbeid. En sponsor og en partner som du kan være stolt av, som kan hjelpe deg med å nå dine mål og utvikle deg som utøver, lag eller organisasjon, mens du som selskap vil øke din markedsførings verdi gjennom gode assosiasjoner og de mange ringvirkningene et slikt samarbeid vil kunne gi. 

Hvem er vi

Vi jobber med enkeltutøvere, klubber, organisasjoner og bedrifter, for å styrke og hjelpe dem med å etablere meningsfulle, bærekraftige og gode sponsorat og samarbeid

Björn Kirsebom

Daglig Leder

Björn har over 20 års erfaring fra Handelsbanken og Nordea og har drevet med alt fra aksjemegling til operasjonell risiko. Björn har lang fartstid innen idretten, både på og ved siden av banen, og vet hva som kreves for å vinne.

bjorn@sponsormegleren.no

Julie Alexandra Wahr-Hansen

Sponsorship Manager

Julie er en utadvendt og meget sporty person med ekstrem pasjon for trening og fysiske utfordringer. Hun er meget dyktig på å skape relasjoner og gir seg ikke før målet er oppfylt. Julie har bl a vært sponset av RedBull, Johaug og Rizk.

julie@sponsormegleren.no